Tjänster


Änglaenergibehandling

Änglabehandlingen är bra för alla som vill ha djupare vägledning i livet. Den stärker kontakten till själen och änglarna. Änglaenergin är mild, vägledande, helande och kärleksfull. Änglarna jobbar självständigt, jag menar att de jobbar inte genom/via mej. Vi börjar med samtal, under samtalet brukar det komma fram vad du önskar hjälp med. Då blir frågorna, problemen som en bön och änglarna och andra hjälpare, som t ex Jesus och Moder Maria, från den osynliga världen börjar visa sej. Sedan får du känna efter om du vill sitta eller ligga avslappnat skönt på en bädd under en filt, ta sköna kläder på dej. Ofta vill hjälparna säga dej någonting eller så får jag syner, bilder vad jag skall berätta. Du får det ljus, den kärlek som du just nu behöver enligt det högsta goda. Änglarna hjälper alltid enligt ditt bästa.
Erfarenheten av behandlingen är individuell, men positiv och stärkande. Vanligtvis känner kunden en djup frid och ett lugn efteråt. Det finns också rum för diskussion efter behandlingen. Jag har tystnadsplikt.
En behandling räcker ca 60 minuter.


Änglaenergibehandling på distans

Det skulle vara önskvärt att du tar det lugnt och slappnar av ca en kvart innan behandlingen. Behandlingen inleds med diskussion per telefon. Efter samtalet skulle det vara bra om du kan lägga dej ner, slappna av och vara mottaglig i ensamhet ca 40 minuter. Upplevelserna under behandlingen kan variera, vissa somnar, vissa känner värmevågor eller kanske kommer ihåg nån händelse. Efteråt ringer jag upp dej och berättar vad som kom upp under behandlingen. I mån av möjlighet skulle det vara bra om du kunde ta det lugnare resten av dagen, för att känna efter och ta till dej det som hänt under behandlingen. 
Behandling med Tibetanska skålar

Sångskålsbehandlingen är en djup avslappningsmetod som sköter både kropp, sinne och själ. Sångskålsbehandlingen är passande vid många tillfällen: när man behöver slappna av och få kontakt med sin inre röst, när man är stressad och behöver djupavslappning eller när man känner sej ångestfylld. Dessutom kan man få hjälp med sömnproblem och spänningar i kroppen. Skålarna är handgjorda och producerar förutom grundljudet harmoniska, vibrerande och naturliga överljud  som vi känner i hela kroppen. Eftersom vår kropp till största delen består av vatten fortplantas ljudvågorna över hela kroppen och energiströmmningen i kroppen balanseras. Under sångskålsbehandlingen lugnar sej hjärnans verksamhet från beta-vågor till alfa-, theta- eller delta-vågor. Det vill säga hjärnan lugnar sej till viloläge och det finns rum för undermedvetna aha-upplevelser. Ibland somnar man,  men vanligtvis befinner man sej i ett tillstånd mitt emellan. När stresshormonerna i kroppen minskar kan kroppens självläkningssystem aktiveras. 

Behandlingen rekommenderas inte:

- om man är gravid

- har pacemaker

- cancerbehandling på gång

- antibiotika kur

- feber, flunssa

Under behandlingen får du ligga med kläderna på under en filt. Skålarna spelas både på kroppen och ovanför. Det finns rum för diskussion före och efter behandlingen. Ta sköna kläder på dej. Efteråt är det viktigt att dricka och att ta det lugnt. En behandling räcker ca 60 minuter.Parbehandling med Tibetanska sångskålar

På parbehandling kan man komma med en vän, sitt barn eller andra hälft. Båda ligger på yogamattor på golvet, skålarna spelas på bådas kroppar och runt omkring. 

Parbehandlingen räcker ca 90 minuter.


Behandling med Tibetanska sångskålar i en liten grupp (soundhealing)

I mitt behandlingsrum ryms en liten grupp på 4 personer. Ta sköna kläder på dej och drickflaska med. Under behandlingen spelar jag på Tibetanska skålar, gongi, kosher, tingsha  och regnkäpp. Soundhealingen räcker ca 60 minuter. Det finns rum för diskussion efteråt.

Tag kontakt om du vill ordna soundhealing för större grupper. Soundhealing passar till exempel för måbra-dagar, för fester/stunder med familjen och vännerna, daghem, skolor, arbetsplatser, grupper av äldre, enskild djupavslappningstimme och i naturen. Priset överenskommes enskilt beroende på evenemangets karaktär.