Tjänster


Behandling med Tibetanska skålar

Klangskålsbehandling är en djup avslappningsmetod som sköter både kropp, sinne och själ. Klangskålsbehandlingen är passande vid många tillfällen: när man behöver slappna av, få kontakt med sin inre röst, när man är stressad och behöver djupavslappning eller när man känner sej ångestfylld. Dessutom kan man få hjälp med sömnproblem och spänningar i kroppen. Skålarna är handgjorda och producerar förutom grundljudet harmoniska, vibrerande och naturliga överljud  som vi känner i hela kroppen. Eftersom vår kropp till största delen består av vatten fortplantas ljudvågorna över hela kroppen och energiströmmningen i kroppen balanseras. Under klangskålsbehandlingen lugnar sej hjärnans verksamhet och det finns rum för undermedvetna aha-upplevelser. Ibland somnar man,  men vanligtvis befinner man sej i ett tillstånd mitt emellan. När stresshormonerna i kroppen minskar kan kroppens självläkningssystem aktiveras.

Under behandlingen får du ligga med kläderna på under en filt. Skålarna spelas både på kroppen och ovanför. Det finns rum för diskussion före och efter behandlingen. Ta sköna kläder på dej. Efteråt är det viktigt att dricka och att ta det lugnt. En behandling räcker ca 75 minuter.

Parbehandling med Tibetanska skålar

På parbehandling kan man komma med en vän, en familjemedlem eller andra hälft. Båda ligger på madrasser på golvet, skålarna spelas på bådas kroppar och runt omkring.
Parbehandlingen räcker ca 90 minuter.


Klangbad i grupp

I mitt behandlingsrum ryms en liten grupp 1 - 4 personer. Ta sköna kläder på dej och drickflaska med. Under behandlingen spelar jag på Tibetanska skålar, gongi, kosher, tingsha  och regnkäpp. Soundhealingen räcker ca 60 minuter. Det finns rum för diskussion efteråt.

Tag kontakt om du vill ordna klangbad för större grupper. Klangbad passar till exempel för måbra-dagar, stunder med familjen och vännerna, daghem, skolor, arbetsplatser, grupper av äldre, enskild djupavslappningstimme och i naturen. Priset överenskommes enskilt beroende på evenemangets karaktär.