Tjänster


Änglaenergibehandling

Under en änglabehandling får du stanna upp och slappna av, ha tid för dej själv utan krav. Du får lyssna till ditt inre och på ditt sätt erfara änglaenergin på det djup du är färdig för. Änglaenergin är kärleksfull, avslappnande, helande, tröstande, godkännande, vägledande, glad. Du får så mycket ljus och kärlek som du just då behöver och kan ta emot. Änglarna hjälper alltid enligt det högsta goda.

Du kan när som helst komma på en änglabehandling du behöver inte ha någon orsak, du kan t ex be om det du behöver just nu. Eller om du har någonting i vardagen du vill ha djupare vägledning med. Änglabehandlingen öppnar upp minnen och tankemönster som styr dej.

Beroende på vad du behöver hjälp med så kan det också uppenbara sej andra Ljusets hjälpare som t ex någon mästare eller någon egen som lämnat jordelivet ( det brukar vara fina och helande möten). Jag kanaliserar, berättar änglarnas och Ljusets hjälpares budskap till dej.

Änglabehandlingen är individuell, men alltid positiv och stärkande. Vanligtvis har kunden djup frid och ett lugn efteråt. Du får känna efter om du vill sitta eller ligga avslappnat skönt på en bädd under en filt, ta sköna kläder på dej. Det finns rum för diskussion före och efter behandlingen. Jag har tystnadsplikt. En behandling räcker ca 1,5 h. Jag gör också hembesök vid behov.

Jag har ett eget behandlingsrum på energiplan (i mitt fysiska behandlingsrum)där finns alltid en vaktmästarängel med sina änglar. När jag förbereder och ber för behandlingen kommer änglarna och Ljusets hjälpare färdigt på plats. Så vi är alla här och väntar på dej. Du är varmt välkommen!❤️Änglaenergibehandling på distans (bara vid specialbehov.)

Det skulle vara önskvärt att du tar det lugnt och slappnar av ca en kvart innan behandlingen. Behandlingen inleds med diskussion per telefon. Efter samtalet skulle det vara bra om du kan lägga dej ner, slappna av och vara mottaglig i ensamhet ca 40 minuter. Upplevelserna under behandlingen kan variera, vissa somnar, vissa känner värmevågor eller kanske kommer ihåg nån händelse. Efteråt ringer jag upp dej och berättar vad som kom upp under behandlingen. I mån av möjlighet skulle det vara bra om du kunde ta det lugnare resten av dagen, för att känna efter och ta till dej det som hänt under behandlingen. 

Behandling med Tibetanska skålar

Klangskålsbehandling är en djup avslappningsmetod som sköter både kropp, sinne och själ. Klangskålsbehandlingen är passande vid många tillfällen: när man behöver slappna av, få kontakt med sin inre röst, när man är stressad och behöver djupavslappning eller när man känner sej ångestfylld. Dessutom kan man få hjälp med sömnproblem och spänningar i kroppen. Skålarna är handgjorda och producerar förutom grundljudet harmoniska, vibrerande och naturliga överljud  som vi känner i hela kroppen. Eftersom vår kropp till största delen består av vatten fortplantas ljudvågorna över hela kroppen och energiströmmningen i kroppen balanseras. Under klangskålsbehandlingen lugnar sej hjärnans verksamhet och det finns rum för undermedvetna aha-upplevelser. Ibland somnar man,  men vanligtvis befinner man sej i ett tillstånd mitt emellan. När stresshormonerna i kroppen minskar kan kroppens självläkningssystem aktiveras.

Under behandlingen får du ligga med kläderna på under en filt. Skålarna spelas både på kroppen och ovanför. Det finns rum för diskussion före och efter behandlingen. Ta sköna kläder på dej. Efteråt är det viktigt att dricka och att ta det lugnt. En behandling räcker ca 75 minuter.

Klangbad i grupp

I mitt behandlingsrum ryms en liten grupp 1 - 4 personer. Ta sköna kläder på dej och drickflaska med. Under behandlingen spelar jag på Tibetanska skålar, gongi, kosher, tingsha  och regnkäpp. Soundhealingen räcker ca 1,5 h. Det finns rum för diskussion efteråt.

Tag kontakt om du vill ordna klangbad för större grupper. Klangbad passar till exempel för måbra-dagar, stunder med familjen och vännerna, daghem, skolor, arbetsplatser, grupper av äldre, enskild djupavslappningstimme och i naturen. Priset överenskommes enskilt beroende på evenemangets karaktär.