Om mig

Jag är Benita Fallström, fru, mamma och famo. Till utbildningen är jag merkonom, barnledare, närvårdare (sjukvård och omsorg som inriktning) och teologiekandidat (själavård som huvudämne), massageterapeut i Tibetanska sångskålar och soundhealing ledare, änglaterapeut. Jag är positiv, intuitiv, jättekänslig, funderare och ifrågasättare

Sedan liten har jag fått hjälp av Gud, änglarna och den osynliga världen (andevärlden). De är med mej hela tiden, både natt och dag. Ibland på natten om jag vaknar kan jag känna hur jag ligger under min skyddsängels vingar, jätteskönt. Alla har en egen skyddsängel. Idag när jag var ute på promenad med hunden var också ärkeängel Mikael med mej. Han är ganska humoristisk, en dag var han ”utklädd” till musketör med långa fjädrar i hatten sin. Änglaenergin är lätt, vårdande och kärleksfull. Ibland kommer också någon själ från himlen (som lämnat jordelivet) och ber mej kontakta de egna för att berätta någonting.

Vissa händelser i tidiga barndomen gjorde att jag blev tyst och gömde den osynliga världen inom mej. Istället började jag skämmas över mej själv och min gåva, blev osynlig. Men allt har sin tid, livet består av processer. År 2021 var ett mycket renande och öppnande år för mig. Jag gick igenom hela mitt liv och lämnade bakom sådant som jag inte längre behöver med hjälp av Gud, änglarna och andevärlden. Jag är tacksam för allting, för hela mitt liv. Jag är så tacksam för både min synliga- och osynliga värld!

Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa och vårda andra, har jobbat med människor i alla åldrar, med olika specialbehov och sjukdomar. Alla jobb har lärt mej och gett mej massor. 

Allt har sin tid, nu är jag mogen att använda mina gåvor till att hjälpa andra på sin väg.