Om mig

Jag är Benita Fallström, fru, mamma och famo. Till utbildningen är jag merkonom, barnledare, närvårdare (sjukvård och omsorg som inriktning) och teologiekandidat (själavård som huvudämne), klangskålsvårdare och änglaenergivårdare. Jag är positiv, intuitiv, jättekänslig, funderare och ifrågasättare. Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa och vårda andra, har jobbat med människor i alla åldrar, med olika specialbehov och sjukdomar. Alla jobb har lärt mej och gett mej massor.

Sedan liten har jag fått hjälp av änglarna och det osynliga Ljusets hjälpare. De är och har varit med mej hela tiden. Men vissa händelser i tidiga barndomen gjorde att jag blev tyst och gömde den världen inom mej. Istället började jag skämmas över mej själv och min gåva, blev osynlig.

Men allt har sin tid, livet består av processer. Tider i mitt liv då jag omedvetet låtit rädslorna styra har det osynliga Ljusets hjälpare känts mera frånvarande. Men hösten 1999 började jag ifrågasätta allting och frågade Gud vad är meningen med livet? Vad är min uppgift? Då hände nånting fint; jag fick vara med om en mäktig ljusupplevelse och efter det har jag medvetet i vardagen jobbat med mej själv. Skalat av mej lager för lager med hjälp av änglarna och det osynliga Ljusets  hjälpare (lager som jag själv byggt upp). Då började det osynliga bli synligt igen. De har lärt mej massor och hjälpt mej att hitta tillbaka till mej själv.

Idag är änglarna närvarande hela tiden. Jag har möte med änglarna varje dag, vanligtvis vid köksbordet. Jag har fått ett eget rum på energiplan med en vaktmästarängel med sina änglar. Där jag gör änglaenergibehandlingar med änglarna och hjälparna från det osynliga Ljusets värld. Dethär är jag, min grej🥰

Jag är så tacksam för allting, för hela mitt liv. Jag är så tacksam för både min synliga- och osynliga värld!🙏