Palvelut


Enkelienergiahoito

Enkelihoidon aikana saat hiljentyä, rentoutua ja levätä ilman vaatimuksia. Saat kuunnella omaa sisintäsi ja kokea enkelienergian omalla tavallasi; niin syvästi, kuin itse olet valmis kokemaan. Enkelienergia on rakastavaa, rentouttavaa, parantavaa, eheyttävää, lohduttavaa, opastavaa ja iloista. Saat niin paljon valoa ja rakkautta kun tarvitset ja pystyt vastaanottamaan. Enkelit auttavat aina korkeimman hyvän mukaisesti.

Voit tulla milloin tahansa enkelihoitoon, ei tarvitse olla mitään erityistä syytä. Voit esim. pyytää mitä tarvitset tähän hetkeen. Enkelihoito avaa ymmärrystäsi ja muistoja, jotka auttavat ja ohjaavat sinua tässä hetkessä. Enkelihoito on hyväksi jos kaipaat elämääsi syvempää ohjausta.

Riippuen mihin tarvitset apua, voi ilmaantua myös muita Valon auttajia, esim. joku mestari tai omainen joka on jo siirtynyt valoon (ollaan koettu hyvin parantavia tapaamisia). Kanavoin, kerron enkeleiden ja Valon auttajien viestejä sinulle.

Saat itse valita haluatko istua vai maata rentoutuneena viltin alla pedillä, laitathan mukavat vaatteet päällesi. Hoitokokemukset ovat hyvin yksilöllisiä, mutta aina myönteisiä ja vahvistavia. Enkelihoidon jälkeen asiakas tuntee yleensä syvää rauhaa ja tyyneyttä. Ennen ja jälkeen hoitoa on aikaa keskusteluun. Minulla on vaitiolovelvollisuus. Hoito kestää noin 1,5 tuntia. Teen myös kotikäyntejä tarvittaessa.

Minulla on oma hoitohuone energiatasolla (fyysisessä hoitohuoneessa) missä on vahtimestarienkeli enkeleineen. Kun valmistaudun ja rukoilen hoidon puolesta enkelit ja Valon auttajat tulevat paikalle. Olemme täällä odottamassa sinua kun sinä tulet. Olet lämpimästi tervetullut!❤️Enkelienergiahoito kaukohoitona(vain poikkeustapauksissa)

Olisi suotavaa että rauhoitut ja rentoudut noin vartin ennen hoitoa. Hoito alkaa puhelinkeskustelulla. Puhelun jälkeen olisi hyvä jos voisit käydä makuasentoon, rentoutua ja olla vastaanottavainen yksinäisyydessä noin 40 minuutin ajan. Hoidon aikana kokemukset voivat vaihdella. Osa nukahtaa, osa tuntee lämpöaaltoja ja toiset muistavat jonkun tapahtuman. Hoidon jälkeen soitan sinulle ja kerron hoidon aikaisista kokemuksista ja viesteistä. Loppupäivä olisi hyvä ottaa rauhallisemmin ja tunnustella tuntemuksia ja kokemuksia hoidosta.
Tiibetiläinen äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvä rentoutusmenetelmä joka hoitaa sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen: kun kaipaat rauhoittumista ja kontaktia sisäiseen ääneesi, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta tai koet ahdistusta, unettomuutta ja jännitystä kehossasi. Äänimaljahoito perustuu värähtelyyn. Maljat ovat käsintehtyjä. Perusäänen lisäksi ne tuottavat lukuisan määrän harmonisia ylä-ääniä; maljat luovat erityisen äänimaailman. Koska kehomme koostuu pääosin vedestä, ääniaallot leviävät kaikkialle kehoon ja energiavirtaus kehossa tasapainottuu. Äänimaljahoidon aikana aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jolloin arkiset ajatukset väistyvät alitajunnan tieltä ja yhteys itseen vahvistuu. Kun stressihormonitaso kehossa laskeutuu niin kehon oma itseparantumisjärjestelmä aktivoituu. Joskus asiakas nukahtaa, mutta useimmiten hän on rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaastossa.

Hoito alkaa alkukeskustelulla. Hoidossa lepäät mukavasti hoitopöydällä viltin alla, laitathan mukavat vaatteet päällesi. Maljoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella. Hoidon jälkeen on tärkeää juoda paljon vettä ja ottaa rauhallisesti. Hoito kestää noin 75 min.


Sointukylpy pienryhmille

Hoitohuoneeseeni mahtuu hyvin neljän hengen ryhmä. Tunnilla soitan Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja, gongia, kosheja, thingsoja sekä sadekeppiä. Sointukylpy kestää noin 1,5 tuntia. Hoidon jälkeen on aikaa keskusteluun.

Ole yhteydessä jos haluat järjestää sointukylpyä isommalle ryhmälle. Sointukylpy soveltuu esim. virkistys- ja työhyvinvointipäiviin, juhlaan/hetkeen perheen ja ystävien kanssa, päiväkoteihin, kouluihin, työpaikoille, ikäihmisten ryhmiin, erillisenä syvärentoutumistuntina, luontoon. Hintaa sovitaan aina erikseen tilaisuuden luonteen, pitopaikan yms. mukaan.