Palvelut


Tiibetiläinen äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvä rentoutusmenetelmä joka hoitaa sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen: kun kaipaat rauhoittumista ja kontaktia sisäiseen ääneesi, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta tai koet ahdistusta, unettomuutta ja jännitystä kehossasi. Äänimaljahoito perustuu värähtelyyn. Maljat ovat käsintehtyjä. Perusäänen lisäksi ne tuottavat lukuisan määrän harmonisia ylä-ääniä; maljat luovat erityisen äänimaailman. Koska kehomme koostuu pääosin vedestä, ääniaallot leviävät kaikkialle kehoon ja energiavirtaus kehossa tasapainottuu. Äänimaljahoidon aikana aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jolloin arkiset ajatukset väistyvät alitajunnan tieltä ja yhteys itseen vahvistuu. Kun stressihormonitaso kehossa laskeutuu niin kehon oma itseparantumisjärjestelmä aktivoituu. Joskus asiakas nukahtaa, mutta useimmiten hän on rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaastossa.

Hoito alkaa alkukeskustelulla. Hoidossa lepäät mukavasti hoitopöydällä viltin alla, laitathan mukavat vaatteet päällesi. Maljoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella. Hoidon jälkeen on tärkeää juoda paljon vettä ja ottaa rauhallisesti. Hoito kestää noin 75 min.


Parihoito

Paihoitoon voit tulla ystäväsi, perheenjäsenen tai puolisosi kanssa. Molemmat makaavat patjoilla lattialla ja maljoja soitetaan molempien kehojen päällä ja yläpuolella. 
Parihoito kestää noin 90 minuuttia.

Sointukylpy pienryhmille

Hoitohuoneeseeni mahtuu hyvin neljän hengen ryhmä. Tunnilla soitan Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja, gongia, kosheja, thingsoja sekä sadekeppiä. Sointukylpy kestää noin 60 minuuttia. Hoidon jälkeen on aikaa keskusteluun.

Ole yhteydessä jos haluat järjestää sointukylpyä isommalle ryhmälle. Sointukylpy soveltuu esim. virkistys- ja työhyvinvointipäiviin, juhlaan/hetkeen perheen ja ystävien kanssa, päiväkoteihin, kouluihin, työpaikoille, ikäihmisten ryhmiin, erillisenä syvärentoutumistuntina, luontoon. Hintaa sovitaan aina erikseen tilaisuuden luonteen, pitopaikan yms. mukaan.