Palvelut


Enkelienergiahoito


Enkelihoito on hyväksi kaikille jotka kaipaavat elämäänsä syvempää ohjausta. Enkelihoito vahvistaa yhteyden sieluusi ja enkeleihin. Enkelihoito avaa ymmärrystäsi ja muistoja, jotka auttavat ja ohjaavat sinua tässä hetkessä. Enkelienergia on opastavaa, lempeää, parantavaa ja rakkaudellista. Enkelit työskentelevät itsenäisesti, eivät minun kautta. Alkukeskustelun aikana tulee useimmiten esille ne asiat joihin toivot saavasi apua. Ongelmat ja kysymykset muuttuvat rukoukseksi ja enkelit ja henkioppaat tulevat esiin. Saat itse valita haluatko istua vai maata rentoutuneena viltin alla pedillä, laitathan mukavat vaatteet päällesi. Usein auttajat haluavat kertoa sinulle jotain tai sitten he näyttävät minulle näkyjä joista minä kerron sinulle.  Saat niin paljon rakkautta ja valoa kun sinä tällä hetkellä tarvitset ja pystyt vastaanottamaan. Enkelit auttavat aina korkeimman hyvän mukaisesti. Hoitokokemukset ovat hyvin yksilöllisiä, mutta aina myönteisiä ja vahvistavia. Enkelihoidon jälkeen asiakas tuntee yleensä syvää rauhaa ja tyyneyttä. Hoidon jälkeen on myös aikaa keskusteluun. Minulla on vaitiolovelvollisuus. Hoito kestää noin 60 minuuttia.

Enkelienergiahoito kaukohoitona

Olisi suotavaa että rauhoitut ja rentoudut noin vartin ennen hoitoa. Hoito alkaa puhelinkeskustelulla. Puhelun jälkeen olisi hyvä jos voisit käydä makuasentoon, rentoutua ja olla vastaanottavainen yksinäisyydessä noin 40 minuutin ajan. Hoidon aikana kokemukset voivat vaihdella. Osa nukahtaa, osa tuntee lämpöaaltoja ja toiset muistavat jonkun tapahtuman. Hoidon jälkeen soitan sinulle ja kerron hoidon aikaisista kokemuksista ja viesteistä. Loppupäivä olisi hyvä ottaa rauhallisemmin ja tunnustella tuntemuksia ja kokemuksia hoidosta.

Tiibetiläinen äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvä rentoutusmenetelmä joka hoitaa sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen: kun kaipaat rauhoittumista ja kontaktia sisäiseen ääneesi, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta tai koet ahdistusta, unettomuutta ja jännitystä kehossasi. Äänimaljahoito perustuu värähtelyyn. Maljat ovat käsintehtyjä. Perusäänen lisäksi ne tuottavat lukuisan määrän harmonisia ylä-ääniä; maljat luovat erityisen äänimaailman. Koska kehomme koostuu pääosin vedestä, ääniaallot leviävät kaikkialle kehoon ja energiavirtaus kehossa tasapainottuu. Äänimaljahoidon aikana aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jolloin arkiset ajatukset väistyvät alitajunnan tieltä ja yhteys itseen vahvistuu. Kun stressihormonitaso kehossa laskeutuu niin kehon oma itseparantumisjärjestelmä aktivoituu. Joskus asiakas nukahtaa, mutta useimmiten hän on rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaastossa.

Äänimaljahoitoa ei suositella jos:

-olet raskaana

-sinulla on sydämentahdistin

-saat syöpähoitoa

-syöt antibiootteja

-sinulla on flunssaa tai kuumetta

Hoito alkaa alkukeskustelulla. Hoidossa lepäät mukavasti hoitopöydällä viltin alla, laitathan mukavat vaatteet päällesi. Maljoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella. Hoidon jälkeen on tärkeää juoda paljon vettä ja ottaa rauhallisesti. Hoito kestää noin 60 minuuttia.

Parihoito

Parihoitoon voit tulla ystäväsi, lapsesi tai puolisosi kanssa. Molemmat makaavat yogamatolla lattialla ja maljoja soitetaan molempien kehojen päällä ja yläpuolella. Parihoito kestää noin 90 minuuttia.

Sointukylpy pienryhmille

Hoitohuoneeseeni mahtuu hyvin neljän hengen ryhmä. Tunnilla soitan Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja, gongia, kosheja, thingsoja sekä sadekeppiä. Sointukylpy kestää noin 60 minuuttia.

Ole yhteydessä jos haluat järjestää sointukylpyä isommalle ryhmälle. Sointukylpy soveltuu esim. virkistys- ja työhyvinvointipäiviin, juhlaan/hetkeen perheen ja ystävien kanssa, päiväkoteihin, kouluihin, työpaikoille, ikäihmisten ryhmiin, erillisenä syvärentoutumistuntina, luontoon. Hintaa sovitaan aina erikseen tilaisuuden luonteen, pitopaikan yms. mukaan.