Ljuvliga Lakshmi produkter

17.05.2022

Dethär måst jag bara berätta för er🥰 Jag har tagit in några nya Lakshmi ecobio produkter till shopping hyllan, tre roll-on oljor; bodyset, mindset och soulset. För tillfället har jag dem på köksbordet, doftar på dem och bekantar mej med dem. Plötsligt började änglarna berätta om dehär roll-on oljorna för mej🙏❤️ Ärkeänglarna har varit med och skapat dem.

Ärkeängel Amethyst berättade att hon varit med och inspirerat Lakshmi att göra soulset roll-onen. Genom den hjälper hon människor att vara mera själsligt närvarande i vardagen. Amethyst är en av förlåtelsens och nådens änglar.

Sedan fortsatte ärkeänglarna Jofiel och Christine att de inspirerat Lakshmi att göra mindset roll-onen. Om man t ex studerar och behöver hjälp med att lära sej och att vara inspirerad kan man be ärkeänglarna Jofiel och Christine om hjälp. Via mindset roll-onen hjälper de människor med dethär och att hålla tankarna klara.

Sedan fortsatte ärkeängel Rafael att han inspirerat Lakshmi med bodyset roll-onen. Rafael helar, också fysiskt. Med denhär roll-onen hjälper han människor, som t ex har spänningar i kroppen.

Efter en liten stund berättar ärkeängel Haniel att hon varit med och skapat Moon Flower kroppslotionen, den hämtar fram kvinnligheten i oss kvinnor. Haniel representerar månens heliga feminina energi. Jag gillar denhär kroppslotionen, den doftar ljuvligt och ger ett vackert skimmer på huden.

Dehär ljuvliga produkterna finns i shoppinghyllan🥰

Varmt välkommen❣️