Kärleken är grunden till allt❤️

19.02.2022

Att älska sej själv är inte egoistiskt, utan det är grunden i livet. Jag skriver här om den villkorslösa kärleken, annan kärlek finns inte. Om man inte lyssnar till sitt inre utan låter t ex rädslor och tankemönster styra blir man till sist sjuk.

När vi kommer till mammas mage är vi kärlek, men där glömmer vi bort vem vi är. I mammas mage hör vi och känner energierna runt omkring, som vi redan då börjar " ta på oss". Om t ex föräldrarna inte planerat graviditeten och mamman blir gravid men inte skulle vilja ha barn, då kanske fostret börjar göra sej mindre. Fostret/barnet tar alltid på sej energier runt omkring ifrån och tycker att det är dess fel, fast det inte är så. Barnen är känsliga. Sakta börjar barnet bygga upp sitt ego för att "klara sej" i denhär världen. Tar på sej tankemönster och rädslor som styr, t ex hur man skall eller väntas leva sitt liv.

Tills man en dag kanske har kris, vaknar upp och börjar fundera, ställa frågor eller ifrågasätta. Det är viktigt att bearbeta, godkänna och förlåta, gå igenom lager för lager som man själv byggt upp. Gud och änglarna hjälper gärna om man ber om hjälp. Då kommer kärleken mera fram, vårt Jag Är, och man älskar mera och mera. Till slut är det bara kärlek kvar.