Ihania Lakshmi tuotteita

17.05.2022


On pakko kertoa teille tästä🥰Minulla on Lakshmi ecobio uutuuksia puodissa; bodyset, mindset ja soulset roll-on öljyjä. Arkkienkelit ovat olleet mukana luomassa näitä ihania roll-oneita. Minulla on roll-onit keittiönpöydällä kun välillä tuoksuttelen niitä ja tutustun niihin. Yhtäkkiä enkelit alkoivat kertoa minulle näistä🙏❤️

Arkkienkeli Amethyst kertoi että hän on inspiroinut Lakshmin tekemään soulset roll- onin. Sen kautta hän auttaa ihmisiä olemaan enemmän sielullisesti läsnä arjessa. Amethyst on yksi anteeksiannon ja armon enkeleistä.

Sitten samalla arkkienkelit Jofiel ja Christine kertoivat että he ovat inspiroineet Lakshmin tekemään mindset roll-onin. Jos esimerkiksi opiskelee ja tarvitsee apua oppimiseen tai että pysyy inspiroituneena niin heiltä voi pyytää apua. Mindset roll-onin kautta he auttavat ihmisiä pitämään ajatukset selkeinä.

Sitten vielä arkkienkeli Rafael kertoi että hän on inspiroinut Lakshmin tekemään bodyset roll-onin. Rafael parantaa, myös fyysisiä ongelmia. Tällä tavalla hän voi auttaa ihmisiä jotka tarvitsevat ja haluavat sen roll-onin.

Arkkienkeli Haniel kertoi että hän on ollut mukana luomassa Moon Flower vartalovoiteen, naisellisuuden voide. Hanielilla on kuun pyhää feminiinistä energiaa. Minulla on se voide käytössä, aivan ihana.

Minulla on nämä ihanat tuotteet puodissa🥰

Lämpimästi tervetuloa❣️