Arkkienkeli Azrael

24.11.2023

Ärkeängel Azrael är en stor och mild ängel. Hans energi är mycket helande, formar oss till ett nytt liv. Ibland kallas han dödens ängel, men egentligen är han Livets ängel. Han är närvarande då ett livsskede är färdigt, då det känns att en del dör bort eller är färdigt, och ett nytt skede börjar.

Han hälsar; låt det gamla dö bort som inte längre tjänar dej, då får du mera av ditt Ljus och ditt äkta jag kommer starkare fram🌟Din själ lyser klarare.

Han hjälper till då det fysiska livet tar slut, när själen lämnar kroppen och ändrar form för att igen kunna leva i det osynliga Ljusets värld. Han hjälper även de sörjande, för dem börjar också ett nytt liv.

Arkkienkeli Azrael on iso ja lempeä enkeli. Hänen energiansa on hyvin parantava ja auttaa meitä muokkautumaan uuteen elämään. Joskus häntä kutsutaan kuoleman enkeliksi, vaikka hän on oikeasti Elämän enkeli. Hän on läsnä silloin kun yksi elämänvaihe on valmis, kun koemme että pieni osa meistä kuolee pois ja uusi vaihe alkaa.

Hänellä on viesti: anna se mitä ei enää palvele sinua kuolla pois, silloin oma valosi lisääntyy ja sinusta tulee enemmän oma itsesi 🌟Sielusi saa loistaa kirkkaammin.

Hän on myös mukana auttamassa silloin kun fyysinen elämä loppuu, siinä hetkessä kun sielu jättää kehon ja muuttaa muotoaan jotta se pystyy taas elää näkymättömässä Valon maailmassa. Hän auttaa myös surevia, heilläkin alkaa uusi elämä.

Benita❤️