Ärkeängel Metatron

13.10.2023

Ärkeängel Metatron är som en skön eld 🔥, han är mäktig. Hans färg är guldorange. Han hälsar:

Änglarna tjänar Ljuset. De är Ljusets budbärare. Vår själ är Ljuset. Därför hjälper de oss, det är deras uppgift. Änglarna är alltid hos oss, de skyddar, vägleder och hjälper oss. De kan och vill hjälpa oss på många olika sätt, men de får bara fungera då vi ber om deras hjälp. För människan har fri vilja och kan välja om man vill följa Ljuset eller inte. Änglarna hjälper alltid enligt det högsta goda. De hjälper alla människor som vill ha hjälp.

Arkkienkeli Metatron on kuin ihana tuli🔥. Hän on mahtava enkeli. Hänen värinsä on kultaoranssi. Hänen tervehdyksensä on:

Enkelit palvovat Valoa. Meidän sielu on Valo. Siksi he auttavat meitä, se on heidän tehtävänsä. Enkelit ovat aina luonamme suojelemassa, opastamassa ja auttamassa meitä. Enkelit voivat ja tahtovat auttaa meitä monin tavoin elämässämme, mutta saavat toimia vain jos pyydämme heiltä apua. Jokaisella on vapaa tahto, jokainen voi valita haluaako seurata Valoa tai ei. Enkelit auttavat aina korkeimman hyvän mukaisesti. He auttavat kaikkia jotka pyytävät apua.

Benita💞