Taivaskanava

Glädje

01.08.2022

Ärkeängel Christines energi är gul✨Hon kommer med kärlek, glädje och inspiration. Nu vill hon inspirera dej att välja glädjen, att göra någonting som ger dej glädje.

Tacksamhet

09.06.2022

Ärkeängel Christine kommer med glädje och kärlek, hennes färg är gul ☀️. Hon kommer gärna med ideer och tips som ger välmående. Nu har hon ett tips som man kan göra morgon och kväll, eller när man vill:

Idag är arkeängel Lavender här, en ganska ny bekantskap för mej. Under änglabehandlingarna jobbar hon tillsammans med ärkeängel Mariel, de är förlåtelsens och nådens änglar.


On pakko kertoa teille tästä🥰Minulla on Lakshmi ecobio uutuuksia puodissa; bodyset, mindset ja soulset roll-on öljyjä. Arkkienkelit ovat olleet mukana luomassa näitä ihania roll-oneita. Minulla on roll-onit keittiönpöydällä kun välillä tuoksuttelen niitä ja tutustun niihin. Yhtäkkiä enkelit alkoivat kertoa minulle näistä🙏❤️

Gamla band

09.05.2022

Ärkeängel Mikaels färg är mörkblå 💙och lite guld. Han är lekfull, glad, tröstande, beskyddande och ger mod.

Ärkeängel Christine kommer med kärlek, glädje, inspiration och lekfullhet. Hennes färg är gul som solen☀️Hon vill ge dej ett råd:

Jag har fått träffa en ny ärkeängel 🙏; Serafi Serafina. Metatron och Serafi Serafina jobbar tillsammans under änglabehandlingarna. De sköter om direkta kontakten till Gud. Deras färg är som elden; orangerödgul. I deras närhet är kärlek, glädje och frid.

Idag har jag fått lära känna 🙏en ärkeängel till: Christine, hennes färg är gul☀️. Hon kommer bl a med glädje, lekfullhet och ideer. Så om du behöver tips och ideer är det bara att be Christine om hjälp. Under en änglabehandling kommer hon att jobba tillsammans med ärkeängel Jofiel.

Ärkeängel Rafael är här, han är en glad och lättvibrerande ängel. Hans färg är smaragdgrön och hans vingar är kraftiga. I Rafaels närhet finns ett lugn och känslan att allt blir bra. Rafael helar ; Gud helar.