Första jobbturen som timvaktmästare

09.11.2022

Jag har börjat göra turer som timvaktmästare i Johannes kyrkan🙏 Idag vill jag berätta hur det var i kyrkan när jag kom på min första jobbtur. Det var tidigt på morgonen då jag ensam gick in i kyrksalen.

Där var massor med änglar och glädjen stod högt i tak. Det var fest i koret, centrum var kring altaret ✨🎺❤️😇Barnänglarna sprider glädje, de var överallt och "hängde" överallt🥰 Två spelade på trumpet. Änglaflickor dansade helig cirkeldans längs med altarringen runt altaret.

Det stod två (jag kallar dem) visdomens änglar på var sin sida ovanför altaret. Visdomens änglar vibrerar ofattbart högt, de är vackert vita och sirliga. Varje gång jag fått se dem så är de två stycken, de vibrerar och sprider visdom omkring sej. Jag upplever att dom är i kyrkan hela tiden.

Första gången jag fick se dem var för ca 20 år sedan när jag var hemma i köket och tömde diskmaskinen. Då blev jag först jätterädd när de dök upp, men de var med mej en stund, jag fick vara i deras vibration och sedan for dom.

Sedan blev jag visad hur hela Johannes kyrkan är inne i en stor Kristus kupol med guldkant och ovanför den har ärkeängel Mikael sin beskyddande energi som är mörkblå. Mikael har också en ängel vid alla ytterdörrar i kyrkan. Det kändes jätteskönt 🥰

Det blev en jättefin dag på alla plan! 🙏❤️