Änglaflickan Benita berättar – En kväll med budskap från änglarna

13.09.2022

EN DISKUSSION MELLAN BENITA FALLSTRÖM OCH CATARINA DEGERMAN

Onsdagen den 12.10.2022 kl.18-19.30
Plats: Era Nova Bookshop, Kaserngatan 2, Helsingfors
Pris: 35€ / person

Benita har sett änglar och andra andeväsen enda sedan hon var en liten flicka. Idag kommunicerar hon med dem dagligen om allt från vardagliga ting, till vägledning och hjälp för andra.

Benitas och Catarinas vägar korsades 2021 under en skolning i Kyrksätt där det utexamineras Änglaenergivårdare. Catarina som sedan länge samarbetat med en annan änglaexpert, irländska Lorna Byrne, blev mycket glad över att möta en "änglaflicka" i Finland och få ta del av hennes syn på andevärlden. Detta är nu första gången som Benita talar offentligt om sina upplevelser med änglarna.

Varifrån kommer ordet "änglaflickan"?

En av Benitas guider Chau, kallar henne för änglaflickan. När vi funderade på vad vår gemensamma kväll skulle heta, tyckte Chau absolut att vi skulle använda ordet "änglaflickan".

Under kvällen får vi höra om Benitas upplevelser av den osynliga världen och hur den hjälpt henne att hitta tillbaka till sig själv. Kvällen utformas i samråd med änglarna och deras budskap till publiken. Catarina ställer frågor, men det finns också rum för öppen dialog och frågor från publiken.

Vill du veta mera om Benita kan du gå in på hennes hemsida www.benitafallstrom.fi

Anmälningar och frågor om kvällen tas emot av Catarina: catarina.degerman@gmail.com

Produktion & Arrangemang: FreeFlowFactory

Länk till evenemanget:

https://catarina.fi/diskussion/?fbclid=IwAR3qQr6ZSZ8sevowqduobamjS8ZTnXEw4Hb0wEvMb1-XghTq1Un2d6GMTbA<br>